over mij

Ik ben Monique, getrouwd met Michel en moeder van Sam en Puck.


In 2012 ben ik gestart met GewoonMoon interieuradvies en ontwerp. Na de opleidingen ‘binnenhuisarchitectuur’ en ‘kleurkunde’ heb ik daarnaast ook voor diverse makelaars de vastgoed
styling gedaan.

Ik had altijd nog de droom om een woonwinkel te beginnen en ik heb de stap genomen: de woonwinkel is er! En dat in hartje binnenstad Hengelo! Een winkel met eigentijdse meubelen, woonaccessoires en leuke cadeautjes. En met mijn achtergrond kun je natuurlijk ook prima bij mij terecht voor professioneel advies!

Ik heb bewust voor een fysieke winkel gekozen: het gaat tenslotte om beleving, inspiratie, het ‘product in het ‘echt’ kunnen zien en voelen. En daarbij vind ik het contact met de klant ook belangrijk en op deze manier kan ik ├Ęcht persoonlijk advies geven.

Zie ik je snel in mijn winkel?

gewoon je woondromen waarmaken

SOMS IS HET LASTIG om door je eigen interieur heen te kijken. Vaak blijft dat ene stoeltje toch op die vaste plek staan, maar het kan maar zo dat datzelfde stoeltje uitstekent past in die andere hoek. Een interieuradvies of interieurontwerp kan daarbij helpen. Ook voor een keuken- en/of badkamerontwerp kun je terecht bij GewoonMoon.

interieuradvies
en ontwerp